Nyhetsbrev - Prenumeratio

 

 

I första hand är detta nyhetsbrev tänkt att du som användare av pensionsakutens webbsida ska få en påminelse att sidan är uppdaterad och att eventuella byten kan ha skett. Utskicket kommer att komma ut i god tid någon dag/dagar för varje månadskifte, när webbsidan kommer att uppdateras.

Innan du kan få kommande nyhetsbrev måste du bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken som skickas ut till din e-postadress. Tänk på att bekräftelsen kan hamna i din skräppost.

Här kan du prenumerera på nyhetsbrevet och du kan när som helst avregistrera prenumerationen genom att klicka på länken avsluta prenumerationen, längst ner i nyhetsbrevet. Man kan även prenumerera på betaltjänsten PPM 1 Trend här och läsa vad detta är.

 
 


OBS Nyhetsbrevet kommer att komma ut varanan månad med start januari, mars, maj, juli, september samt november, med dock kommer det en påminnelse när Pensionsakutens sida uppdateras.

 
 

Nyhetsbrev 2, Mars

Hej


Här kommer en liten påminnelse i första hand, att Pensionsakutens sida uppdateras i morgon onsdag 31/3


Nytt för i år är att nyhetsbrevet bara kommer ut varannan månad men du kan söka på Facebook och gå med i gruppen pensionsakuten,ppm som har löpande uppdateringar under månaden samt att det i bland skapas evenemang när nästa uppdatering sker.

Håller den stora börsfesten att gå mot sitt slut med högre räntor samt att inflationen stiger då pengarna eller rättare sagt varorna blir dyrare och pengarna i plånboken blir mindre värda kan man sammanfatta detta.

I mellan åt så skrivs det samt även talas om Covid 19 och alla mutationer som dyker upp i olika världsdelar vilket givetvis spär på oroligheterna på världens börser samt att det pågår något av ett krig gällande vaccinerna som det värkas fatta enorma mängder av.
Får länderna ingen rätsida på Covid 19 som gör att man stänger ner, öppnar upp, så kommer de flesta sitta på sina pengar i stället för att sätta dessa i rullning.

Att bara fortsätta pumpa in pengar i olika system kan bara i slutändan sluta i en katastrof utan det som måste till för att förhoppningsvis lösa mycket är i slutändan du och jag som måste ta ett beslut om vad som kan komma att ske.

Covid 19 och dess mutationer kommer att lamslå stora delar av världen vilket den redan gjort men detta kan bara vara början på något större och värre som kommer vad det lider!

I slutändan inte kommer oss till fördel då mycket jobb försvunnit och risken är överhängande att det kommer bli värre om vi som individer inte respekterar varandra samt de runt omkring.

Tittar man tillbaka ett par kvartal så var det otroligt fina återhämtningar som skedde senare under år 2020 och med tanke på att börsen är framåtblickande så är min gissning att många stora investerare tagit hem en del av vinsterna vilket fått börsen att få lite skrämselhicka.

I dagsläget finns det inget annat läge en att försöka sitta still i båten trots att de långa räntorna i USA stigit vilket lett till stora rörelser av kapital.
Med vänlig hälsning Leif
 

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2008-2021